Behandling

Helkropsbehandling

Vi tager udgangspunkt i kroppen som helhed – årsagen kan befinde sig et helt andet sted, end der hvor du har smerter.

Behandlingen mestres igennem en kombination af tryk, ledfrigørelse, pulserende bevægelser og åndedrætsteknikker. Behandlingen sammenføjes med samtale efter behov.

Vi arbejder med de blokeringer, som er med til at begrænse dig, i at være den du er!

Under behandlingen vil du skiftevis ligge på ryggen og maven, med et tæppe over dig.
For at opnå den bedste effekt af behandlingen anbefaler vi, at du ligger afklædt i trusser/underbukser og evt. en bh eller undertrøje

Spændinger opstår blandt andet på grund af:

  • Dårlige bevægelsesmønstre
  • Usund kost
  • Overanstrengelse
  • Stress & høje forventninger
  • Angst
  • Sorg
  • Uforløste eller undertrykte følelser

Spændinger nedsætter blodgennemstrømningen til cellerne, hvilket nedsætter funktionen og skaber hurtigere ældning af kroppens væv.

Symptomerne kan blandt andet være stivhed, muskelsmerter/myoser, træthed/manglende overskud, hovedpine, koncentrationsbesvær, inflammationer og nedsat immunsystem.

Når der arbejdes dybt med de forskellige spændinger, begynder kroppen og psyken at slappe af, hvilket skaber en tilstand af indre ro.

I denne tilstand kan kroppen lettere restituere og har bedre betingelser for at komme sig i forbindelse med sygdom og skader. De fleste oplever, at de får forhøjet energi og overskud efter behandlingen.

Grundtræning

Grundtræningen tager udgangspunkt i leddene. Her har vi fokus på korrekt ledbevægelse, kropsholdning, åndedræt og kondition. Træningen opbygger et stærkt fundament igennem centrering, styrke, smidiggørelse og koordination af led.

Grundtræning anbefales som fundament til alle typer bevægelse & sport, samt som genoptræning efter skade.

Massagestol

Som en lille bonus, har jeg også en eksklusiv massagestol til rådighed.

Denne er naturligvis til fri afbenyttelse under opholdet her i Nordenskov, og er ganske ideel til at opvarme dine muskler og led til behandlingen.